CUPRA Viborg

Får din bil en skade, er det suverænt dig, der bestemmer, hvor den skal repareres

Det er vigtigt, at du vælger det rigtige skadecenter til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes.

Vores skadecenter er godkendt af fabrikken til at udbedre alle typer skader. Og vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Vi er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os.

Stenslag og glasskader

Er du uheldig at få en glasskade, så sikrer vi dig en løsning, der er godkendt af fabrikken. Det er især vigtigt, hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer. Så skal den udskiftes med en original og monteres med den korrekte rudelim. 

Små stenslag klarer vi for dig, uden det koster noget, hvis du har en glasskadeforsikring.

 

Gode råd når skaden er sket

  • Sørg altid for at sikre navn, telefonnummer, registreringsnummer og forsikringsselskab på modparten. Disse oplysninger skal dit forsikringsselskab have
  • Tag gerne billeder af skaden og skadesituationen.
  • Anmeld skaden til dit forsikringsselskab. Herefter vil du modtage et skadesnummer fra forsikringsselskabet.
  • Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på 8725 5130. Vi sidder klar til at hjælpe dig trygt videre

 

Vejhjælp

Du er dækket af vores mærkers meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om vejhjælp