CUPRA Viborg

Er privatleasing noget for dig?

CUPRA Privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil.

Fordele ved privatleasing

CUPRA Privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en CUPRA, så er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse. Privatleasing af din nye CUPRA giver dig foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte leasingaftalen så den passer til netop dit behov. Det gælder både, hvad angår det årlige kørselsbehov, men også muligheden for tilvalg af ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår. 

1. Du bestiller din bil

På baggrund af dine præferencer, valg og beregninger bestiller vi din ønskede leasingbil, og du underskriver leasingkontrakten.

2. Du får nøglerne

Ved udlevering af din bil gennemgår din CUPRA-forhandler alle de vigtigste funktioner i din fabriksnye CUPRA, så du er bedst muligt klædt på til din første køretur.

7b46f132-868c-4136-ad05-62332bb87643_638506020686503673.jpg

3. Servicetjek og olieskift

Når din bil skal til service, bestiller du tid hos din CUPRA-forhandler. Serviceomkostningerne er dækket igennem din leasingaftale. Erstatningsbil ved ordinært service er inkluderet i vores privatleasingaftaler.

Bilen skal til service 24 måneder efter udlevering eller ved 30.000 km., Olieskift: Op til 30.000 km. eller op til 24 måneder.

4. Påmindelse om tilbagelevering

3 måneder før leasingaftalens udløb, sender vi dig en påmindelse om, at du skal bestille en tilbageleverings gennemgang og evt. bestille en ny leasingbil, hvis du ønsker det.

5. Tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås bilen af FDM eller en anden uvildig tredjepart. Du er nu klar til at få udleveret din næste bil.

Kontakt vores salgsafdeling